Specialisme Inlumen

Inlumen is gespecialiseerd in projectmanagement op het gebied van ruimtelijke ordening, bouw, vastgoed en infrastructuur.

De aanpak van Inlumen wordt gekenmerkt door het bewerkstelligen van een goede samenwerking tussen de betrokken partijen. Bovendien wordt ordening in het project aangebracht: de afspraken worden transparant gemaakt en de stappen beheersbaar.

Deze manier van werken komt de consequente besluitvorming en het proces van goedkeuring ten goede. Projecten kunnen op die manier vlot getrokken worden en sneller en beter verlopen. Hierdoor bespaart een opdrachtgever kosten.

Inlumen werkt bij voorkeur in de buurt van een projectlocatie.

Inlumen is bovendien inzetbaar voor:

1. ontwikkeling en training
Inlumen heeft veel ervaring in het geven van trainingen aan werknemers van woningbouwcorporaties, gemeentes en aan studenten van post HBO opleidingen. Ook kan Inlumen projectmanagers begeleiding geven op persoonlijk en professioneel vlak.

2. kick-off project
Inlumen kan bij het begin van een project de uitgangspunten en rollen helder maken zodat het project goed van start gaat.

3. samenwerking op projecten
Inlumen zorgt ervoor dat de partijen die betrokken zijn bij een project constructief kunnen samenwerken, juist ook waar de samenwerking stagneert. 

Slim beginnen betekent aan het eind verdienen